Op dit eigenste moment bevinden we ons in de Schorre. Op Music for Life. Maar wat gaat hier eigenlijk aan vooraf...

Eind september beslissen we om een actie te doen voor een goed doel. In de lijn van onze passie. Fotografie. We kiezen voor de VZW WithlovebyFerre. Nooit hebben we gedacht dat dit zo een groot succes ging worden. Een welgemeende dank u wel van Jochem en mezelf.

Lieve Eva en Annelies, dank u wel

Eerst willen we onze beide vrouwtjes bedanken. Lieve Eva en Annelies, zonder jullie steun was het ons niet gelukt. Een hele diepe welgemeende dank u wel!

3 maanden hebben jullie het bijna alleen moeten redden. 2 vrouwen voor 8 kinderen… Je moet het maar doen!

En het is waar. Achter iedere sterke man staat een nog sterkere vrouw!

Lieve geportretteerden, dank u wel

Ook iedereen die het gedurfd heeft om voor het fototoestel te staan, dank u wel!

Jullie hebben €4.125 verzameld voor het goede doel! Dikke proficiat!

Creafin, dank u wel

Creafin, specialist in woonkredieten en werkgever van Sven, verdubbelt deze opbrengst nog eens.

Dit betekent dat we uiteindelijk stranden op het magische getal van €8.250 voor de VZW With Love by Ferre.

Warmste portret van Ferre

Tijdens de actie komt Jochem met een geweldig idee. Laat ons met alle geportretteerden een portret van Ferre maken. En zo wordt het warmste portret voor Ferre, het warmste portret van Ferre.

Foto van Ferre met al de foto's van alle geportretteerden.

We gaan deze foto ook posten op onze Facebook-pagina. Herken jij jezelf of iemand anders, tag hem dan! We zijn benieuwd hoeveel mensen zichzelf herkennen in Ferre :-)

Dank u iedereen (en sorry dat we iemand vergeten)

Het sympathieke gezin van Anja Hendrickx, Anke en haar toffe man Jerry (een look-a-like van Bruce Willis) met Flor en Loe, Annik en Jeff, Annick en haar twee lieve dochters, Annick en Ron, de aikidoka's van Antwerpen Aikikai, Britt Van Den Wijngaert & Uwe en super schattige kindjes, Chantalle en Bart met "ons moeke", Katrien, Cynthia, Mitt, Bass, Rijmen, Dani en Gerrit met hun toffe hond Hisi (border collie), Charlotte Wolfs, Carine en Joeri met Geoffrey en Ines, het ganse team van het FVF met Kelly, Christophe, Stijn, Kelly, Tamara, Ashley en Filip, Dickytall-team met Tom, Kristoff en Robby, Dominiek Buysens en haar prachtige zonen, Evi en Miguel met Isouara, Amalia en Helder, Evelien en Lotte, Evelyne L. en Yannick met Emelie en Monne, Frederic en Babs met Vinnie, Geert en Eveline met Merel, Mirthe, Laura en Robbe, Gerd met Laura en Robbe, Isabelle en Geert met Matthias, Quinten en Louise, Ivy en Bart met Lara en Lauren, Jaimy (<3), Jan en Cora met Lili en bolle buik, Heleen Van De Kelder, Jochem en Eva, Ons moeke, Kathie, Luna en Elke, Julie en Steven met Djaxx, Karen en Jan met Amber, Saartje en Jelle, Kathleen met Matts en Wonin, Katrien en Tim met Anna en Noor, Kelly en haar (kerst)man Dieter met Jergo en Jilske en de brave woowoo-beagle, juf Kelly en Ronald met Vic en de lieve Roos, Kelly en Tim met Mona, Isaac en Leon, Kim Jeroen, Kim met papa Walter (lijkt ook op Bruno Wijnendaele en Wilfried Martens) en mama Diane, Leen en Dirk, mezelf en Annelies met onze kinderen Amélie, Axl, Ninte, Lina en Rune, Matthieu en Guillaume, Monica met haar kinderen Michèle, Kitty, Tim en Ief, Nathalie en Gregory met Georges, Jill Jochem, Nathalie en Tim met Félix, Seefor-team met Patrick en Kristof, Sille en Jérôme, Sophie en Laurent met William, Mathieu, Emilio en hun lief zusje, Sylvie en Fred met Gilles, Tom en Charlotte met Diesel, Bender, Louis-Emile en kleine Uma, Vanessa en Gunther met Matts en Chloë, Veerle met Janne en Wiede, Kristin met Floris en Quinten, Wouter en Inge met Seppe, Liesse, Thomas vanoutryve, Valerie Olieux, Floor en Wannes, Yentel en Kevin. 

Tenslotte nog een bijzondere dank u EN RESPECT voor Lotti en Stefan – papa en mama van Ferre

Lotti en Stefan reageren al vrij snel en steunen onze actie. Al snel wordt ons artikel gedeeld via hun social media kanalen. Velen reageren daar op en maken een afspraak. Jochem en ik vinden jullie moedige en warme mensen! We wensen jullie het allerbeste toe!

 

Aan iedereen een prettige kerst en een gelukkig nieuw 2017,

Jochem en Sven

2 Comments