We hebben een nieuwe gast blogger op Viewfinder!

Deze keer is het de beurt aan Davy Vlassenroot. Davy heeft een eigen blog: http://www.deefken.be en we kunnen Davy ook volgen op twitter.

Hij is een beginende fotograaf en toevallig heeft hij hetzelfde fototoestel als ik toen ik mijn eerste stapjes in de fotografie zette, namelijk een Nikon D3100

We laten Davy zelf aan het woord.

 

 

Het is echt puur uit interesse voor fotografie en in een nog zeer beginnend stadium dat ik eens aan de slag gegaan ben met het nemen van verschillende foto’s. Zelf ben ik webdesigner in bijberoep en IT consultant in hoofdberoep, dus de fotografie op zich is puur uit interesse en in de (weinige) vrije tijd. Ik heb wel besloten hier in de toekomst meer en meer tijd voor vrij te maken zodat ik hier telkens beter en beter kan in worden.
dsc_0290jpg_22250038748_o.jpg
De foto’s zijn genomen uit het standpunt ‘je moet niet altijd ver rijden in een mooie omgeving te belanden’. Omdat ik telkens aan het kijken was wat een mooie volgende locatie zou zijn voor foto’s, dacht ik om het echt eens in de buurt te gaan zoeken van waar ik woon. En op slechts 15 minuten rijden kwam ik zo terecht in het ‘Park van Breivelde’ te Zottegem. Een mooi domein met als eyecatcher het kasteel zelf, wat niet wil zeggen dat de omgeving er moet voor onder doen. Elke bocht, elke weg die je inslaat toont weer een andere dimensie van het park, wat toch wel een indruk heeft nagelaten. Ideaal dus voor een wandeling in het weekend of puur uit ontspanning na een drukke werkdag ;-)

Bedankt Davy voor de mooie foto's! Er zitten een aantal pareltjes tussen!

 

Wil je ook eens als gast blogger op viewfinder komen? Laat het ons dan gerust even weten!

2 Comments