Typische foto van het prachtige Hallerbos.

Typische foto van het prachtige Hallerbos.

De meeste die dit lezen kennen het Hallerbos ondertussen.

Het Hallerbos is steeds populairder aan het worden. Een jaar of 10 geleden was dit bos nog vrij onbekend voor de meeste. Ondertussen is het bos uitgegroeid tot één van de populaire plaatsen van Vlaanderen in de lente. Een tendens dat je jammer genoeg niet kan tegenhouden. Met bussen komen ze van heinde en ver om de bloemenpracht in het bos te bezoeken. Als je nog enigszins van rust wil genieten moet je vroeg uit de veren.

Je moet ook een beetje geluk hebben. Ik kon namelijk alleen maar in het weekend gaan en het weer moet dan toch een beetje meezitten. Een weerapp op mijn telefoon geopend en ik zag dat er kans op mist was die zaterdag. Een perfecte dag om vroeg op te staan dus!

Mist zorgt voor een vleugje magie bij zonsopgang

Mist zorgt voor een vleugje magie bij zonsopgang

Bij mijn aankomst iets voor 8uur stond er al een auto of 10 op parking 1. De zon stond nog vrij laag en zorgde voor een magisch licht. Enkel zoeken naar een juiste compositie zonder het pad te verlaten, vermits het om kwetsbare bloemen gaat.

Bij mijn vertrek een uur of 2 later was het al heel wat drukker in het bos maar mijn missie om in alle rust foto's te nemen was al gelukt!

Vertrek in de mist

Vertrek in de mist

Jochem-Herremans-black-hiRes-zonder.png

 

 

Je kan mij ook steeds volgen op Instagram

Comment