Straatfotografie in Brussel, toen ik nog bewust ging voor structuur in mijn foto’s. Is die tijd voorbij? Neen. Maar ik ga er bewuster mee om.

Straatfotografie in Brussel

Straatfotografie is écht wel geweldig. Je legt een moment vast. Luttele seconden later is het moment er niet meer. Zeker niet 10 maanden later. Want deze foto’s over straatfotografie in Brussel dateren echt van enkele maanden terug.

Experimenteren met straatfotografie. Deze keer in Brussel.

Enkele maanden geleden was ik nog in volle experimenteer-fase. Zeker ook voor deze reeks van straatfotografie in Brussel.

Vandaag zou ik de foto’s anders bewerkt hebben. Toen dacht ik er anders over.

In volle experimenteer-fase met straatfotografie en ontdekking van Lightroom.

Toch blijf ik tevreden over deze reeks van straatfotografie in Brussel.

Ik blijf tevreden over deze reeks straatfotografie in Brussel

Ook al zou ik deze reeks van straatfotografie in Brussel anders ontwikkelen. Toch blijf ik tevreden. Net omdat mijn manier van fotograferen niet verandert. Of veranderd is. Ik zoek naar de kleine vergankelijke zaken in het leven. Het moment.

Dat moment zie je bij de straatwerkers van Brussel, de man die ligt te zonnen in hartje centrum van Brussel, het ongedwongen pingpongspel op de Anspachlaan in Brussel, de allochtone dame die telefoneert met haar smartphone, de man die aan de kleine Brusselse ring zit te wachten,…

Momenten die je enkel terugvindt in straatfotografie

Zulke momenten vind je enkel terug in de straat. Dat maakt straatfotografie zo boeiend. Het leven van alledag. Deze keer in Brussel.

Geniet van de momenten.

Groetjes

Sven aka creativeboody

Het portret van Daniel zal je ook wel interesseren - mensen, straatfotografie in Brussel. Lees dan zeker het "portret van Daniel".

Of ook het artikel over straatfotografie in Leuven of Gent.

Comment