Het warmste portret voor Ferre. Zo noemt onze actie voor de Music for Life van Studio Brussel.

 

Wat is het warmste portret voor Ferre?

Met onze actie “Het warmste portret voor Ferre” gaan we portretfoto’s nemen. Van jou alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden.

Wij maken er een warme portretfoto van die jij via mail toegestuurd krijgt. Uiteraard in hoge resolutie zodat jij jouw foto nadien mooi kan uitvergroten.

Hoeveel kost het warmste portret voor Ferre

Per warmste portret vragen wij €15. De opbrengst van onze actie gaat integraal naar een goed doel. Wij kozen voor With love by Ferre.

Waarom het warmste portret voor Ferre?

With love by Ferre is een VZW die de ouders van Ferre hebben opgezet na zijn overlijden. Ze wilden zich nuttig maken en zijn droom realiseren: "ik wil kindjes helpen".

Ferre heeft zijn strijd aan een zeer agressieve kinderkanker (neuroblastoom) verloren. Hij kloeg nooit en was altijd vrolijk. Na zijn overlijden hebben zijn ouders zijn droom om kindjes te helpen dus verdergezet. Ze beslisten om ziekenhuiskamers voor zieke kinderen gezellig in te richten. Zoals ze zelf zeggen.

Weg “kil”, hello “chill”

En dat is mooi. Die warmte. Die gezelligheid.

Wanneer kan jij een portret laten nemen?

Wij starten op zaterdag 1 oktober en gaan door tot 23 december. Tijdens de warmste week al je ons in De Schorre vinden. Exacte uren zal je kunnen volgen op onze Facebook-pagina.

Wil je zolang niet wachten om jouw warmste portret te laten nemen, kan je op deze manier reageren:

We maken dan een concrete afspraak.

Het warmste portret voor Ferre en jouw social media

Je kan jouw warmste portret ook gebruiken om een duidelijke en mooie profielfoto te hebben voor jouw social media accounts.

Geen gedoe meer met selfies maar een mooie professionele profielfoto.

Wanneer is het Music for Life

De warmste week vindt plaats van 18 tot 24 december. Ook dit jaar in De Schorre in Boom.

Tijdens de warmste week zullen wij dus geregeld op het terrein van Music for Life zijn. Zo kan je daar ook een portretfoto laten nemen.

Tot binnenkort voor een warm portret!

Comment