Sara Suenaert is onze eerste Viewfinder gast. Sara is 21 jaar, komt uit Geraardsbergen en studeert voeding- en dieetkunde aan HoGent Vesalius. Onlangs ging ze op vakantie in Frankrijk en nam veel vakantiefoto's. Ze nam deze vakantiefoto's met haar voornaamste fototoestel mee, een smartphone. Haar iPhone 6. Hieronder geeft ze uitleg over haar foto's die ze nam.

Sara Suenaert

Sara Suenaert

Sara kan je verder vinden op haar blog en op Flickr .

 

Smartphonefotografie - iPhone6 - mijn wapen

Deze foto doet mij denken aan de wereld en hoe deze zo enorm kan verschillen. Iedereen heeft hetzelfde basisuiterlijk (neus, voeten,...), maar mijn voeten hebben niet gelopen waar de voeten van bvb. Michael Jackson gelopen hebben. Levens kunnen zo verschillen, ook al is er maar 1 wereld. De trap die erop staat symboliseert voor mij de verschillen in niveau's van de levens.

 

Smartphonefotografie - égalité - fraternité - liberté

Smartphonefotografie - égalité - fraternité - liberté

Waarom nam ik deze foto met mijn iPhone6: 1 reden: het is een perfect beeld van hoe vrij de dieren hier zijn (Frankrijk).

 

Smartphonefotografie - iPhone of een gewone smartphone is een klein maar krachtig middel om snel mooie en eigenzinnige foto's te nemen

Smartphonefotografie - iPhone of een gewone smartphone is een klein maar krachtig middel om snel mooie en eigenzinnige foto's te nemen

De boom doet me denken aan mijzelf. Klein maar krachtig. De zee heb ik bewust op de achtergrond getrokken omdat een mooi beeld geeft van 2 heel sterke natuurlijke verschijnselen.

 

Smartphonefotografie - met een smartphone breng je direct sfeer bij je gedachten

Smartphonefotografie - met een smartphone breng je direct sfeer bij je gedachten

Op deze foto kan je in één blik vooruit en achteruit kijken. Voor mij een persoonlijk gevoel om het verleden los te laten omdat ik kan zien wat er voor mij ligt te wachten.

 

Veel dank aan Sara voor deze mooie foto's! Wil je ook eens iets vertellen over je foto's? Laat het ons dan gerust weten!

 

Nog meert artikels over smartphone fotografie:

Test iPhone 6s vs Nikon D7100

Smartphone fotografie nieuwe stijl binnen digitale fotografie

Comment