Er zijn er zeven. Zeven gigantische trollen in de Schorre. Allen te bezichtigen in het Trollenparcours in het recreatiedomein de Schorre in Boom.

viewfinder-creativeboody-reuzentrollen-recreatiedomein-de-schorre-boom-tommorowland-fotograaf-1

Het recreatiedomein toverde, in samenwerking met Tomorrowland en met de Deense kunstenaar Thomas Dambo, zeven reusachtige trollen. Samen met een technische school uit Boom bouwden ze de zeven reuzen.

Zij krijgen een blijvend plaatsje in het mooie recreatiedomein van Boom.

viewfinder-creativeboody-reuzentrollen-recreatiedomein-de-schorre-boom-tommorowland-fotograaf-3

Zelf ging ik als één van de eersten op stap om ze te ontdekken. Als koppige “boyscout” wou ik geen plannetje om ze te vinden. Maar ik moet toegeven dat ik waarschijnlijk enkele trollen heb gemist.

Alleszins heb ik er een plezier aan gehad om ze samen met Amélie te ontdekken.

Het lieve koppeltje in de Deltaweide, de mainstage van Tomorrowland, heeft iets heel liefs. Het vingertje in de lucht doet me denken aan het vingertje van #likeme maar ook aan de top film in mijn jeugdjaren ET met “ET phone home”, dat kwam als eerste in me op.

viewfinder-creativeboody-reuzentrollen-recreatiedomein-de-schorre-boom-tommorowland-fotograaf-2

Ook de leuke gigantische uitkijktoren op het domein van de Schorre is een plek waar ik nog veel keer zal terugkomen. Je zit direct enkele meters boven de grond. Je krijgt een fantastisch overzicht van het domein De Schorre, maar ook van de streek. Bij goed weer kan je zeker Brussel en een stuk van Antwerpen en Mechelen zien.

viewfinder-creativeboody-reuzentrollen-recreatiedomein-de-schorre-boom-tommorowland-fotograaf-5.jpg

En zo heeft niet enkel Antwerpen een reuzen Golem (de CosmoGolem van Antwerpen) maar heeft Boom er zeven. Zeven vriendelijke reuzentrollen die waken over het recreatiedomein.

viewfinder-creativeboody-reuzentrollen-recreatiedomein-de-schorre-boom-tommorowland-fotograaf-4.jpg

Comment